close

Arkivet.co

Ta kontakt

Arkivet er en digital markedsplass for salg av interiørdesign-tjenester. Frilans interiørdesignere og -arkitekter kan registrere profil hvor de kan beskrive sin kompetanse og vise frem tidligere prosjekter.

Gjennom en kommunikasjonsplattform med chat og videoløsning, samt betalingsløsning, kan de levere prosjekter uansett hvor de og kunden befinner seg.

Arkivet ønsker å gjøre interiørdesign-tjenester tilgjengelig for folk flest gjennom geografisk uavhengighet og transparent prising. Brukere av tjenesten får enkelt tilgang til profesjonell hjelp, og sparer på denne måten tid, penger og frustrasjon gjennom en god plan og sparringspartner. Prosessen kan gjennomføres fullstendig digitalt og/eller gjennom fysiske møter. Pris avtales på forhånd og deles opp i mindre leveranser passende til kundens prosjekt, slik at det alltid er forutsigbart hva man kan forvente. På denne måten er ingen prosjekter for små, ingen boligdrøm for stor.

 

Se innslag fra God Morgen Norge 3. mai 2019 om Arkivet.co her

 

 

Fakta om Arkivet.co:

3 kvinnelige gründere med småbarnsfamilie og personlig erfaring med oppussing.
Stiftet i 2017. Teknisk løsning lansert januar 2019.

Besøk hjemmesiden:arkivet.co
Kontakt: Martina Asplund MARTINA@ARKIVET.CO

Arkivet har etablert et Showroom/Co-Working på Skøyen i Oslo. Her knyttes interiørdesignere, kunder og leverandører sammen.
Drammensveien 126B, 0277 Oslo