Med ansettelsen av Nicolas Stai som Prosjektansvarlig forsterker Byggstart kompetansen innen eiendom og bygg.

I pressemelding på boligsmart.no forteller daglig leder i Byggtart, Andreas Jebsen, at ansettelsen er et resultat av voksende etterspørsel og betraktelig økning i antall store prosjekter som registreres på plattformen. Byggstart matcher privatpersoner med kvalitetssikrede entreprenører for prosjekter innen bygg og renovering.

– Vi er svært glade for å ha fått med Nicolas Stai på laget. Stai har med seg svært nyttig erfaring fra tidligere jobber innen eiendomsmegling og eiendomsutvikling. Samtidig har han alle personlige egenskaper som skal til for å lykkes hos oss, sier Andreas Jebsen.

Stai er utdannet eiendomsmegler ved Universitetet i Sørøst-Norge, med fagsammensetningen jus, økonomi og markedsføring

Stai er utdannet eiendomsmegler ved Universitetet i Sørøst-Norge, med fagsammensetningen jus, økonomi og markedsføring. Tidligere har han jobbet som eiendomsmegler i Privatmegleren og som marked-og akkvisisjonssjef i Vater Boligutvikling.

– Jeg ser frem til å sette i gang med arbeidet i Byggstart. Byggstart er en ambisiøs og hurtig voksende bedrift, og det blir spennende å ta del i veksten fremover, sier Stai.

Kontaktperson Byggstart: Andreas Jebsen
Daglig leder
+47 404 88 270
aj@byggstart.no