Byggstart kobler deg med fagfolk på en litt smartere måte. Tjenesten er uforpliktende og gratis, og prosessen foregår slik:

1. Beskriv ditt prosjekt. Deretter vil en Byggstart prosjektleder ta kontakt for å gå gjennom prosjektet og sørge for at nødvendig dokumentasjon er på plass

2. Match med fagfolk: vi vurderer selskapenes erfaring, kompetanse, referanser, priser, økonomi, godkjenninger og kapasitet for å finne frem til de best egnede kandidatene til ditt prosjekt

3. Få tilbud: selskapene tar kontakt med deg for å avtale befaring, og du mottar uforpliktende pristilbud og velger den beste bedriften for ditt prosjekt.

Byggstart samler kvalitetssikrede fagfolk på ett sted, og hjelper deg som skal bygge, renovere eller pusse opp med å finne rett firma for jobben.

— Byggstart

Fakta om Byggstart

Byggstart ble stiftet i 2016 og har kontor på Skøyen i Oslo. Tjenesten retter seg mot privatpersoner, sameier/borettslag og eiendomsutviklere, og dekker i dag hele Østlandet, Trondheim, Stavanger og Bergen.

Vår visjon: Det skal være trygt og enkelt å gjennomføre byggeprosjekter.Vår misjon: De rette fagfolkene til de rette byggeprosjektene.

— Ekstern lenke

Kontakt Byggstart

Besøk hjemmesiden:byggstart.no
Kontakt: kontakt@byggstart.no eller 22 12 00 59