close

CLP

Ta kontakt

CLP bistår ledende aktører i den norske eiendomsbransjen og har kunnskap og omfattende erfaring med samtlige rettslige problemstillinger som kan oppstå innen eiendom.

Fordi det er forskjell på mennesker, er det forskjell på advokater – og advokatfirmaer. CLP ble etablert i 2007 som et effektivt og eksklusivt alternativ til de største advokatfirmaene. Et alternativ der engasjementet er personlig og prosessene preget av svært høy kvalitet.

CLPs advokater har erfaring fra ulike bransjer og rettsområder. Mange har erfaring fra annet arbeid enn advokatvirksomhet, og flere har høyere økonomisk utdannelse. Vi er overbevist om at dette gjør CLP bedre rustet til å bistå våre oppdragsgivere i en stadig mer kompleks hverdag, både rettslig og forretningsmessig.

CLP rangerer høyt i flere nasjonale og internasjonale kåringer, og vi har en rekke ledende norske og internasjonale selskaper blant våre oppdragsgivere.

Solid bransjekunnskap sørger for effektive prosesser. Våre klienter bruker CLP både som juridisk rådgiver og som kommersiell sparringpartner. Det er lønnsomt å samarbeide med CLP.

Vår eiendomsekspertise står på fast grunn. CLP bistår ledende aktører i den norske eiendomsbransjen og har bransjekunnskap og omfattende erfaring med samtlige rettslige problemstillinger som kan oppstå i forbindelse med oppføring, utvikling, utleie, forvaltning, kjøp og salg av fast eiendom.

CLPs eiendomsteam har også unik erfaring i å bistå utenlandske investorer i Norge, og markerer seg stadig i nasjonale og internasjonale rangeringer. Med andre ord; et team med solid grunnmur og øye for effektive løsninger.

I CLP opererer vi med kompakte team. Det gir oppdragsgiver maksimal oppmerksomhet,
en kostnadseffektiv prosess og resultater.

 

Fakta om Advokatfirmaet CLP DA:

Stiftet i 2007. Per i dag har selskapet 36 ansatte.

Besøk hjemmesiden:clp.no
Kontakt: http://clp.no/arbeidsomrader/naeringseiendom/