close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Innsikt #1 – en gratis seminarserie på Madserud Proptech Hub

15. november 2019 @ 09:00 - 10:00

innsikt #1: 15. november kl.09:00-10:00 inviterer vi til foredrag med advokatfirmaet Grette, og tema er Juridisk risikovurdering for start-ups: Erstatningsansvar for formidlingstjenester, brukervilkår og avtaleregulering.

 

Foredraget er det første ut i en foredragsserie som har som mål å klargjøre risikobildet for gründere rundt ulike juridiske temaer.

Temaer som vil bli presentert er; må gründeren tenke på GDPR, bør man egentlig ha en aksjonæravtale, kan vi vente med å lage arbeidsavtaler – og hva er egentlig risikoen? Er advokaten gründerens beste venn, eller bare en evig kilde til bekymring? Første tema ut i serien Juridisk risikovurdering for start-ups er Erstatningsansvar for formidlingstjenester, brukervilkår og avtaleregulering.

 

Velkommen til et gratis foredrag , hvor foredragsholdere er partner Dag Henden Torsteinsen og advokatfullmektig John Terje Larsen.

Seminaret er åpent for alle interesserte. For påmelding via Eventbrite KLIKK HER
Husk førstemann til mølla! Enkel servering.

 

 

Nyhet: Vi introduserer nå Innsikt, en foredragsserie som avholdes på Madserud Proptech hub, hvor vi tar for oss temaer som er relevante for aktører i eiendomsbransjen, innen proptech og for startups. Foredragsholderne er profesjonelle aktører i sine respektive bransjer som gjerne deler sin erfaring og kompetanse. Dette er også vår intensjon; dele kunnskap, få mer innsikt og høyne kompetanse for deltagerne. Foredragene er gratis, åpnet for alle, og vi serverer enkel frokost. Husk at det er begrenset antall plasser, så følg oss på madserudproptechhub.no og på Facebook hvor dere vil finne informasjon om de forskjellige foredragene, og hvor dere kan booke plass.

 

Detaljer

Dato:
15. november 2019
Tid
09:00 - 10:00