close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Innsikt #3 – en gratis seminarserie på Madserud Proptech Hub

30 januar @ 09:00 - 10:30

innsikt #3: torsdag 30. januar kl.09:00-10:00 inviterer vi til foredrag med advokatfirmaet Grette, og tema er Personvern og GDPR.

 

Foredraget er det andre ut i en foredragsserie fra GRETTE som har som mål å klargjøre risikobildet for gründere rundt ulike juridiske temaer.
Velkommen til et gratis foredrag , hvor foredragsholdere er partner Dag Henden Torsteinsen og advokatfullmektig Gry Handeland Løvlien fra Grette.

Seminaret er åpent for alle interesserte. Meld deg på her!

 

 

Nyhet: Vi introduserer nå Innsikt, en foredragsserie som avholdes på Madserud Proptech hub, hvor vi tar for oss temaer som er relevante for aktører i eiendomsbransjen, innen proptech og for startups. Foredragsholderne er profesjonelle aktører i sine respektive bransjer som gjerne deler sin erfaring og kompetanse. Dette er også vår intensjon; dele kunnskap, få mer innsikt og høyne kompetanse for deltagerne. Foredragene er gratis, åpnet for alle, og vi serverer enkel frokost. Husk at det er begrenset antall plasser, så følg oss på madserudproptechhub.no og på Facebook hvor dere vil finne informasjon om de forskjellige foredragene, og hvor dere kan booke plass.

 

Detaljer

Dato:
30 januar
Tid
09:00 - 10:30