Ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser

Vi er markedsleder i Europa, og konsernet står bak en voksende familie av kjente merkevarer. Vi er den stolte eier av følgende merkevarer: HÅG, RH, Giroflex, BMA, RBM, Offecct, Profim og Malmstolen. Vi er cirka 2.500 medarbeidere som i fellesskap arbeider med å realisere selskapets visjon: Inspire great work!

Flokk er et norsk konsern som er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser

Inspire great work!

For oss betyr «Inspire great work» at vi vil være i forkant med utviklingen av kvalitetsmøbler. Vi designer møbler med fokus på trivsel og effektivitet, og vårt mål er å inspirere til et godt arbeidsmiljø hos våre kunder overalt i verden.

Vi lever i en verden i forandring, og har derfor valgt å jobbe ut fra en dyp forståelse av menneskets behov. Vi kaller det deep design thinking og dette gjør at vi skaper innovative visuelle konsepter som tilfredsstiller brukernes behov. Vi jobber tverrfaglig sammen med andre dyktige fagdisipliner som for eksempel arkitekter og ergonomer. Våre spesialister er tilgjengelige for våre kunder og samarbeidspartnere, og hjelper gjerne til med å møblere kontorer og offentlige rom.

Kjernen i vår virksomhet er et langsiktig perspektiv. Alle produkter er designet og fremstilt med tanke på at de skal ha en minimal påvirkning på miljøet, og samtidig ha en lang levetid. Vi har vunnet mange priser og mottatt flere miljøsertifiseringer for vårt arbeide.

Alle produkter er designet og fremstilt med tanke på at de skal ha en minimal påvirkning på miljøet

Fakta om Flokk

Hovedkontoret til Flokk ligger i Oslo, men selskapet har produksjonsenheter i Røros (Norge), i Zwolle (Nederland), i Koblenz (Sveits), i Turek (Polen) og i Tibro, Nässjö og Hunnebostrand (Sverige). I tillegg har Flokk salgskontorer i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Belgia, Nederland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Singapore, USA, Kina og Australia

Flokk ble grunnlagt under navnet Scandinavian Business Seating i 2007. Den gang ble tre sterke, skandinaviske brands med et felles syn på designidealer forenet. Det norske brandet HÅG, svenske RH og danske RBM hadde alle en lang tradisjon innenfor samt en felles tro på design med fokus på våre behov som mennesker.
Flokk sine produkter er solgt i over 50 land verden over, og etter oppkjøpet av Profim i 2018 er den samlede omsetning ca. 3 milliarder norske kroner.

Besøk hjemmesiden:flokk.com