Nå kan du bli en del av Norges beste startup-miljø for teknologi, eiendom og innovasjon.

Det har åpnet seg ledige kontorplasser i Madserud PropTech Hub. Vi byr på lekre lokaler med kort vei til Skøyen og Frognerparken, og et nettverk av engasjerte sparringspartnere.

Madserud PropTech Hub kjennetegnes av et godt og engasjert fagmiljø der medlemmene  heier hverandre frem.

– Vi er opptatt av å vise raushet og dele med hverandre, derfor er det også viktig at våre medlemmer bidrar til dette samspillet på Madserud gård. Vi kaller det #payitforward, sier Mette Nordtvedt, eiendomssjef på Madserud PropTechHub.

– Dette er også bakgrunnen for mentorprogrammet vi etablerte for medlemmene. Det er gratis og frivillig å delta, men flere av medlemmene ser verdien i å ha et sammensatt team rundt seg som kan bistå med innspill til å utvikle egen drift, salg og strategi, legger hun til.

Madserud gård ble nylig kåret til en av Oslos ukjente perler av fagfolk og Oslo kommune

Ledige plasser

Nylig åpnet det seg noen ledige flexplasser på Madserud PropTech Hub. Mette håper disse kan fylles av flere engasjerte og innovative startup-selskaper og gründere.

– Det høres kanskje rart ut, men for oss er det gode nyheter når plasser blir ledige da det betyr at våre medlemmer har lykkes og vokst seg så store at de ser behovet for større lokaler. Det er et bevis på at vi har lykkes med målsetningen om å være et innovativt miljø der fremtidens løsninger og tjenester innen eiendom og teknologi skapes og utvikles. Vår suksess er at medlemmene våre lykkes, smiler Mette.

Ønsker du å høre mer om de ledige plassene på Madserud PropTech Hub? Kontakt Mette for å avtale visning av lokalene innenfor de tiltakene som er satt opp for å redusere smitte av coronavirus.

Visste du forresten av Madserud gård nylig ble kåret til en av Oslos ukjente perler av fagfolk og Oslo kommune?