Innblikk i problemstillingen

Vilkår for lokale handelsbedrifter og restauratører har endret seg drastisk. Dette med tanke på netthandel, fokus på å maksimere bygningsmasse og ikke minst coronasituasjonen vi står i.

Vi har invitert et sterkt panel til Madserud Proptech Hub som skal gi oss et innblikk i problemstillingen og diskutere om teknologi kan bidra positivt til å få bygulvene til å pulsere av liv igjen. Seminaret er ment for eiendomsutviklere, byutviklere, politikere og andre som er interessert i lokalt handelsliv.

Det forrykende panelet består av

Remi N. Olsen (Akershus eiendom)
Remi er Head of Retail i Akershus Eiendom og har ansvar for alt relatert til handel, servering og kultur. Siden han begynte i bransjen i 2007 har han vært en ledende megler og rådgiver innenfor dette segmentet. Spesielt opp mot det internasjonale markedet, hvor Remi har tatt flere store internasjonale merkevarer til Norge.

Line Oma (Byutviklingsutvalget, Oslo Kommune)
Line Oma er fraksjonsleder for byutvikling i Oslo Arbeiderparti. Oma er utdannet samfunnsgeograf, og har jobbet med alt fra aktiv transport i Helsedirektoratet til regionalpolitikk i Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Hun har lenge vært opptatt av menneskevennlig byutvikling, av trivsel og møter mellom mennesker i byen.

Frode Rønne Malmö (Aspelin Ramm)
Frode Rønne Malmo har mer enn 20 års erfaring fra ulike bygulvsprosjekter, de siste 10 år i Aspelin Ramm med særlig ansvar for Vulkan og Mathallen Oslo. I tillegg til konsept- og utvikling av Mathallen og Vulkanområdet er han ansvarlig for utvikling og utleie av bygulvet i forvaltnings- og prosjektporteføljen i Aspelin Ramm. Han har tidligere bl.a. jobbet som Eiendomssjef i Søylen Eiendom fra 2004-2010.

Kenneth Olsen (Selvaag Eiendom)
Kenneth Olsen har 20 års erfaring med utvikling av konsepter, kjøpesentra og bygulv. Kenneth har blant annet lang erfaring som senterleder for flere eiendommer, samt vært markedssjef i Sektor Eiendomsutvikling, nå Citycon. Han jobber i dag som eiendomssjef i Selvaag Eiendom og har de siste 5 årene hatt utleie- og resultatansvar for bygulvene på Tjuvholmen Løren

Marit Jensen (People & Places)
Marit Elisabeth Jensen har solid erfaring innen destinasjonsutvikling, konseptutvikling og programmering av handelsdestinasjoner og byrom. Hun har blant annet jobbet med utviklingen av shoppinggalleriet Eger Karl Johan og Steen & Strøm Magasin. Hun er utdannet jurist og driver nå sitt eget rådgivningsselskap People & Places der hun bistår eiendomsutviklere med å posisjonere og programmere destinasjoner.

Detaljer

Dato: 16. juni
Tid: 09:00 – 10:00

Webinaret streames direkte fra Madserud Proptech Hub og vi i etterkant bli sendt til alle deltagere.

Eventuelle spørsmål rettes til Kamila Loba:
kl@mad.no

Registrer deg her!