Hos oss kan man velge medlemskap alt etter hvilket behov man har. Vi har i dag 3 alternative løsninger

Flex plasser

Dette gjelder for en skrivebordplass i et åpent kontorlandskap, basert på et først til mølla prinsipp

Faste plasser

Dette er fast skrivebordplass i åpent kontorlandskap. De faste skrivebordsplassene er øremerket det enkelte medlem og er ikke tilgjengelige for andre med mindre det er særskilt avtalt

Kontorer

Leie av kontor med plass til mellom 2 – 7 kontorpulter

Medlemskapet forplikter medlemmene til #Payitforward:

  • Gi hverandre tilgang til nye prosjekter
  • Tilføre kunnskap og dele informasjon
  • Inkludere og sette hverandre i kontakt med relevante samarbeidspartnere
  • Bidra til en romslig og inkluderende kultur
  • Skape felles opplevelser mellom medlemmer
Våre medlemmer

I medlemskapsavgiften inngår blant annet:

Tilgang til Norges beste proptech miljø, community builder som bidrar til å skape synergier mellom medlemmene og koordinere driften av huset. Tilgang til fellesarrangementer på gården, herunder workshops, seminarer mv. 

Tilgang til hovedhusets kjøkken, samt fri tilgang til lounge, dagligstuen, styrerommet og biblioteket når disse ikke er utleid. Fri tilgang til møterom i dedikerte områder i 2. og 3. etasje i hovedhuset. I tillegg til dette har vi 11 mål parkområde med utvalg av hageleker på sommerstid.

Gjesteparkeringsplasser basert på først til mølla prinsippet og garderobe med dusj, håndkleservice og låsbare garderobeskap. Internett/wifi og printer, kaffe/te til møter og hverdag og tilgang til mentorordning

Våre medlemmer

Mentorprogram

Vi er i dag en god blanding av startups, nyetablerte og etablerte selskaper, og vi vet det kan være nyttig å ha et team rundt seg, som kan bistå med innspill til å utvikle sin egen drift, salg og strategi med mer. Derfor har vi innført mentorprogram for de av medlemmene som måtte ønske det på Madserud Proptech Hub.

Dette sier medlemmene