Madserud Proptech hub ligger i Madserud Allé 34 i Oslo. Det finnes tre hus på eiendommen; Hovedhuset, Stallen og Gartnerboligen. Parken som ligger rundt husene er på 11 mål og vi har parkeringsplasser, både for medlemmer og for besøkende.

Inne i husene

Vi tilbyr våre medlemmer leie av kontorer, faste plasser og flex plasser og vi har en rekke møterom både i hovedhuset og i Stallen. Møterommene er forskjellige og vi har alt fra styrerom til mindre møterom, uformelle møtesteder som lounge, kjøkkenet, biblioteket og dagligstuen. Klikk på Medlemskap nedenfor for mer utfyllende informasjon om våre ulike medlemskap.

Medlemskap

Sentral beliggenhet på Skøyen

Hvis du ikke har bil selv, har vi bildelingstjeneste via Hayk. Det er også kort vei til tog og annen offentlig kommunikasjon. Elektriske sparkesykler og bysykler finner du i nærområdet og ved togstasjonen.

Har spørsmål om beliggenhet, ledige plasser eller noe annet? Ta kontakt med vi som jobber her på Madserud.

Vi som jobber på Madserud

Digital nøkkelordning med Sømløst

Appen Sømløst sørger for enkel adkomst til hoveddør og kontor. I tillegg bruker vi Sømløst for betaling i kiosken og på kjøkkenet.

Ladeplass for elbil

Vi har rimelige parkeringsplasser til leie med lademuligheter for elbil.

Unike møterom

Møterommene i hovedhuset og biblioteket er noe utenom det vanlige. Du vil også finne flere kunstinnstallasjoner hos oss.