close

Si hei til Martin Nortvedt, Community koordinator på Madserud Proptech Hub!

Martin har fredagsvaflene klare

Martin Nordtvedt er ikke et helt nytt ansikt for medlemmene på Madserud Proptech Hub. Han har jobbet tett med Community Buider Katie Lee Barstad de siste 8 måneder. På mandag tar han tar over størsteparten av Katies oppgaver på huset.

 

– Det blir spennende og utfordrende med nye oppgaver, sier Martin. Han legger til at han føler seg veldig trygg på oppgavene siden han allerede er godt kjent på huset. – Jeg må også si at jeg har fått veldig bra opplæring av Katie. Jeg har jo jobbet sammen med henne i 8 måneder, så selv om det blir mer ansvar på meg nå er det ikke så alt for mye nytt, sier han.

Martin liker å håndtere mange oppgaver samtidig og er ikke spesielt stor tilhenger av dødtid. – Det beste er når det skjer masse på en gang her på huset og jeg må håndtere mange menneskers behov. Da blir det litt hektisk, men jeg syns det er gøy, sier Martin. – Det jeg liker aller best med å jobbe her er menneskene som har sine arbeidsplasser her. Det er så mange hyggelige folk! Og så er det bra arbeidsforhold. Bare se på det flotte huset jeg jobber i, for ikke å glemme parken rundt!

Martin tar over alle praktiske oppgaver og daglig drift av eiendommen fra mandag 2. september, men er allerede godt i gang. I dag har han tradisjonen tro fredags-vaflene klare.

 

3 FUNFACTS OM MARTIN:
* Liker aktiviteter og å være sosial med venner
* Elsker å treffe nye folk
* Die hard Manchester United fan

#proptech #madserudproptechhub #payitforward