PropTech i eiendomsbransjen

PropTech er mye diskutert i eiendomsbransjen i dag. Automatisering, teknologi og sensorer vil bli definisjonen av fremtidens bygg. Det mener hvert fall mange. På den andre siden har vi diskusjonen om at vi må rive mindre, tenke nytt om ombruk og gjenbruk. Kan disse to aspektene ses i sammenheng, eller utelukker de hverandre?

På torsdag den 9. juni kl. 15.00 samler vi noen av bransjens mest visjonære profiler i hagen på Madserud Proptech Hub for å diskutere dette. Panelet ledes av konsernsjef, arkitekt og gründer av Mad arkitekter; Nicolai Riise.

Det forrykende panelet består av:

Magnus Skallerud (Selvaag Eiendom)
Magnus Skallerud er utdannet sivilingeniør i bygg og miljøteknikk fra NTNU. Han er ansvarlig for utviklingsprosjektene i Selvaag Eiendom. Magnus har et brennende engasjement for ressursbruk, sirkulærøkonomi og teknologi. For å løse bærekraftsutfordringene må helheten forstås.

Synne Bersvendsen (Sane)
Synne er interiørarkitekt og partner i Sane. Hun har en betydelig kompetanse innen prosjektering av næringsbygg og arbeidsplassutforming etter 7 år som interiørarkitekt hos Iark. Sammen med kollegaer i Mad-konsernet har hun ambisjon om å sette klima på agendaen og bruke sin innflytelse for å skape bevisshet hos forbukere og å påvirke byggebransjen i en bærekraftig retning.

Henrik Botten Taubøll (Wiersholm)
Henrik Taubøll jobber med eiendomsutvikling og transaksjoner, og har et særlig engasjement for proptech. Han har vært rådgiver i noen av Norges største eiendomsutviklingsprosjekter, hvor han har bidratt i alle ledd fra regulering til strukturering, utleie og salg. Taubøll har vært rangert som en sentral person i eiendomsbransjen blant annet av Kapital og Estate Media og var også med å grunnlegge Ung i Næringseiendom og Proptech Norway,

Martin S. Eid (Resirqel)
Martin S. Eid er byggentreprenør og ombruks spesialist. Martin har siden 2013 spisset fokuset mot ombruk av byggematerialer med foretaket Resirqel AS. Bakgrunn innen prosjekt og bedriftsledelse, som gründer og utvikler av foretaket Prosjektmester as, en mellomstor totalentreprenør innen rehabilitering av boligbygg. Martin er i dag partner, fagansvarlig for prosjekt og teknologi, og er grunnleggeren av Resirqel.

Nicolai Riise (Mad arkitekter)
Konsernsjef og grunnlegger av Mad arkitekter Nicolai Riise – er en prisbelønnet arkitekt, kjent for sin forretningsmessige og strategiske tilnærming til arkitektfaget, innovative tankemåte og genuine byplanforståelse. Nicolai grunnla Mad arkitekter sammen med to partnere i 1998, og siden har de utviklet firmaet til et av de største og mest suksessfulle arkitektkontorene i Norge. Nicolais ambisjon er klar; Vi skal redde verden.

Detaljer

Dato: 9 juni
Tid: 15:00 – 16:00

Webinaret streames direkte fra Madserud Proptech Hub og vil i etterkant bli sendt til alle deltagere.
Eventuelle spørsmål rettes til Kamila Lobakl@mad.no
Webinarrommet