Verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler

ZAPTEC er en ung, norsk teknologibedrift som på kort tid har blitt verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler.

Vi er markedsledende i Norge på ladestasjoner for borettslag og bedrifter og introduserte i 2019 en ladestasjon til hjemmebruk, ZAPTEC Home.

Vi er 33 stolte medarbeidere som holder til i Oslo, Stavanger og Stockholm.Alle ZAPTECs produkter er designet, utviklet og produsert i Norge.

Forenkle hverdagen og forbedre miljøet

I ZAPTEC ønsker vi å forenkle hverdagen og forbedre miljøet. Våre ingeniører, teknologer og utviklere har som visjon å forandre hvordan vi tenker om strømforbruk, infrastruktur og fornybar energi. Vi har utviklet en unik teknologi som gjør det mulig å lage brukervennlige ladestasjoner som er koblet til skyen, og som kan tilpasses ditt behov – også i fremtiden.

Presidenten på Island har elbillading fra ZAPTEC.Vi jobbet tidligere med oljeboring, men har gått over til elbillading. ZAPTEC selger mest i Sveits i tillegg til i Norge.

Fakta om Zaptec

Stiftet i 2012 og har per i dag 33 ansatte. Selskapet er i en vekstfase hvor man i tillegg til å øke en allerede stor markedsandel i Norge også har startet leveranser til utlandet. ZAPTEC jobber videre for å kunne tilby våre kunder verdens beste ladeløsning i Norge og i utlandet. ZAPTEC er alltid på utkikk etter nye samarbeidspartnere for spennende prosjekter. Vi er alltid på utkikk etter dyktige kolleger som kan bidra til å nå våre mål.

Kontakt: Anders Thingbø, at@zaptec.com
Besøk hjemmesiden: www.zaptec.com

Forandre til det bedre:
Vi ønsker å forandre verden til det bedre, og vi tenker stort. Visjonen vår er å forandre alt. Målet er å tenke nytt om elektrisk mobilitet, strømnett, infrastruktur, og fornybar energi for å redde miljøet. Det skal vi gjøre ved å bruke vår egen patenterte teknologi på en innovativ måte.
En av våre største aksjonærer er Valinor (tidligere Norsk Vind).